Din hjælp til en sundere livsstil

Kosten har en enorm betydning for velvære, energi og humør

Hvornår ved man, at man har behov for hjælp?

Det er svært at vide, om man har behov for hjælp hos en diætist. For nogen handler det om, hvad der står på vægten. For andre handler det om at føle sig godt tilpas i egen krop. Behovet for kostvejledning hos en diætist er individuelt. En kostvejleder kan blandt andet hjælpe dig hvis du har en af følgende:

  • Tankerne styrer dig
  • Kosten begynder at fylde
  • Du er utilfreds med din krop
  • Du hygge spiser for meget
  • Du har forsøgt at tabe dig uden succes

Måden vi arbejder på, er anderledes fra mange diætister. Vi har fået stor viden inden for kost, vaner og coaching. Vi arbejder ud fra dine behov. Hvis du er bekymret for, om du kan overskue eller kan klare en kostplan, så tager vi det i små skridt og arbejder sammen på at blive klar til at følge en fuld kostplan. Vi diætister ved, hvordan vi sammensætter kosten til dig, så du opnå dine ønskede mål.

Sygesikringen.dk har lavet: ” 7 Gode råd til dig, der skal til en diætist for første gang” . Overskrifterne er som følgende: 

Motivation er nøglen, tag en forhåndssnak med diætisten, hvad er vigtigt for dig, drop Google, ingen strenge kure, det behøver ikke at være perfekt fra dag 1, tager du medicin så sig det til din kostvejleder. 

Du kan vælge at læse dem på sygesikringen.dk hjemmeside, eller at vi diætister gennemgår det sammen med dig, når du kommer første gang.  

 

Behandlingsformer

hos Anne

Vægttab

Irritabel tyktarm

Spiseforstyrrelser

Hjertevenlig kost

Overspisning

Spis med dine følelser

Mandag kl. 10 – 18

Derfor skal du vælge os

Gruppeforløb

At deltage i et gruppeforløb med en diætist og kostvejleder, er  noget helt andet end at stå med ansvaret og motivationen alene.   Mange oplever, at de har brug for at trøstespise. Vi spiser, fordi vi er kede af det, og så oplever vi en følelse af lykke og tryghed, når vi spiser. Hvis dette virker genkendeligt for dig, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg har kompetencer inden for dette og vi kan sammen få ændret dette mønster.

Kostplan

Oplever du, at du ofte har dårlig samvittighed? Det er ofte svært at komme ud af sine dårlige vaner, og når man så kommer til at følge sit sædvanlige spisemønster, får man skyldfølelse. Jeg kan hjælpe dig med at håndtere disse handlinger. Sammen finder vi en balance, så du kan spise, hvad du får lyst til uden at få dårlig samvittighed.

 

Træningsplan

Kunne du godt tænke dig at komme i bedre form? Jeg laver træningsplaner og træningsvideoer til dig, der ønsker inspiration og vejledning. Jeg tilrettelægger træningsprogrammet ud fra din tid. Hvis du har en travl hverdag, imødekommer jeg dette.

 

Konsultationer hos Open Mind

1 : 1 samtale

Konsultation 55 min


Redskaber der hjælper dig til kostændringer


vejledning under forløbet

Kan tilkøbe kostplan og træningsplan


950 kr.

8 ugers forløb

Opstartssamtale 55 min.


Træningsplan 


4 x samtaler a 30 min.

Vejledning under forløbet

 

4.500 kr.

 

8 ugers forløb + pakken

Opstartssamtale 55 min


Træningsplan

Kostplan


6 x samtale a 30 min.


Vejledning under forløbet.

.4.900 kr.