Udtalelser

Udtalelser fra vores klienter

Vi kontaktede Pia-Emilie, da hun har erfaring/speciale i børn/unge problematikker. Forløbet har været FANTASTISK! Pia-Emilie skabte tryghed og rum med det samme. Hun er super dygtig til at skabe forståelse og lave overkommelige planer. Vi ved ikke hvor vi havde været uden Pia-Emilie i dag. Jeg vil gerne anbefale Pia-Emilie til andre. TAK! Målet med samtalerne var at få guidet min datter igennem problemstillinger omkring hendes far. – Mor til datter i 6. kl. Problemer i forhold til far.

Vores søn gik modstræbende i skole og resten af tiden sad han foran sin computer. Vi havde i flere omgange givet op. Da vi så hvad Pia-Emilie havde skrevet på sin hjemmeside om gruppeforløb med unge ensomme ændrede det sig. Vores søn har ikke været i gruppeforløb, men har haft videosamtaler med Pia-Emilie. Stor tak for hjælpen.

Jeg er så glad for, at jeg tog beslutningen om at kontakte Pia-Emilie. Jeg havde gået og været trist i mindst 1 år. Jeg følte mig uden for fællesskabet på mit studie. Jeg troede de andre talte om mig og synes jeg var underlig. Pia-Emilie har løftet mig. Pia-Emilie har virkelig gjort en forskel så jeg nu har det godt, studere og har det godt i klassen. Jeg har lært noget, som jeg kan have med mig for altid. Jeg kan varmt anbefale Pia-Emilie hun er meget behagelig og rar at tale med. – Studerende 21 år med depression

Tusinde tak til Pia-Emilie. Der har hjulpet mig med at forstå min stress og slippe min stress. Jeg ved ikke hvad jeg ville have gjort, hvis ikke Pia-Emilie var så blid og tålmodig som hun har været i hele forløbet. Pia-Emilie er meget professionel og det er trygt at komme hos hende. Hvis du er ramt af stress, så vælg Pia-Emilie, en bedre hjælp for du ikke. Tak!

Jeg tog kontakt til Pia-Emilie da min søn, havde svært ved at finde gejsten og motivationen i skolen. Hans selvtillid var ikke eksisterende og derudover var han træt og havde stress symptomer. Han er en stille dreng, som på mange måder er svær at komme ind på livet af. Derfor kontaktede jeg Pia-Emilie og kort tid efter havde vores søn, den første tid hos hende. Her fik han nogen super gode værktøjer og hun hele vejen igennem været super professionel. Grundet hendes baggrund som skolelærer synes jeg i den grad hun har formået, at “forstå” ham og samtidig give ham nogen rigtig gode værktøjer. Pia-Emilie tog i forløbet kontakt til hans skole for at få en dialog med hans lærere, om hvordan de bedst muligt kunne hjælpe min søn til en bedre trivsel samt få givet ham lidt mere selvtillid. Forløbet er nu slut og jeg har kun så positive ting at sige om det. Pia-Emilie er hjertevarm, ligetil, omsorgsfuld, troværdig og professionel. Der er klare forandringer at se i forhold til min søn, han er nu mere åben og går ikke ligeså længe med bekymringerne som før og han har fået mere tro på sig selv. Han har selv været rigtig glad for forløbet med Pia-Emilie og han har klart set det som et frirum hvor der er plads til at snakke om sine bekymringer og puste ud. Pia-Emilie får alle mine varmeste anbefalinger og et kæmpe klap på skulderen. Tak for ALT hvad du har gjort, både for os forældre, men også for vores barn. – Forældre til dreng med lav selvtillid

Vi kontaktede Pia-Emilie da vi desperat havde brug for hjælp til vores udadreagerende datter. Målet var at få redskaber til at møde vores datter og finde ud af, hvorfor hun var så vred og ulykkelig. Forløbet hos Pia-Emilie har været rigtig fint. Især vil jeg fremhæve, at hun bevidst ikke har valgt at gå ind diagnose/ikke diagnose, men har fokuseret på redskaber og adfærd. Klogt valgt af Pia-Emilie da det ellers har fyldt rigtig meget hos os forældre. Nu er det gledet mere i baggrunden til fordel for en mere anerkendende tilgang til vores datter (som i øvrigt også kan bruges til os voksne samt de andre børn i familien) Jeg forstod meget hurtigt hvad Pia-Emilie mente og kunne bruge redskaberne aktivt. Alene det at vi kunne handle og agere på en ny måde, frem for at være handlingslammet og ulykkelig. Vi vil gerne anbefale Pia-Emilie til andre da hun er konkret, praksisnær, skridt for skridt og anerkendende. – Forældre til pige på 6 år med udadreagerende adfærd.

Vores søn på 11 år har gået hos Pia-Emilie, fordi han fornylig har flyttet skole. Han trivedes ikke i sin gamle klasse, og vi valgte at flytte ham. Han havde ondt i maven hver dag, var nervøs over at komme i skole, blev ofte ringet hjem mm. Det var ikke let at flytte skole for ”nissen flytter med” opdagede vi. Der var gamle mønstre, reaktioner, manglende tillid til at de nye kunne li’ ham osv. Vi valgte at få samtaler hos Pia-Emilie for at bryde disse mønstre. Sådan at han rigtig kunne starte på en frisk og få det helt godt igen. Vores søn har rykket sig helt vildt efter samtalerne med Pia-Emilie. Han har taget nye skridt, har fået tro på at de nye venner ikke nødvendigvis er som de gamle venner. Han har fået redskaber i forhold til den frygt han fx har for at cykle hjem. Hvor han før var så nervøs, at han tænkte på cykelturen hele skoledagen, så kan han nu fokusere på andet end sin frygt. Vi kan helt klart anbefale at tage samtaler hos Pia-Emilie. Hun ser barnet, siger tingene som de er og giver konkrete redskaber. Vi har fået en glad dreng igen, som har mod på livet og ikke længere har ondt i maven om morgenen. Det siger jo alt. Vores søn siger: ”Pia-Emilie har hjulpet mig ret meget. Hun hjalp mig med mine tanker. Jeg tænkte en hel masse i skolen. Var nervøs. Hun fik mig til at lade være med at tænke på det”. Og… ”Pia-Emilie er god at snakke med, fordi hun hjælper én rigtig meget. Hun er god til at snakke med børn”. – Forældre til dreng på 11 år med angst

Pia-Emilie har hjulpet mig så jeg nu har det godt. Før tænkte og tænkte jeg bare. Jeg tænkte også på hvor håbløst det var at tænke. Jeg blev sur på mig selv, fordi jeg tænkte så meget. Jeg blev meget træt af at tænke de der bekymringstanker hele tiden. Til sidst blev jeg også ked af alle disse tanker. Nu sidder jeg og smiler, fordi det slet ikke fylder længere. Fordi jeg er et andet sted med min uddannelse, mine venner og min familie. Mange ting har ændret sig, så jeg er glad for den hjælp jeg har fået af Pia-Emilie. Det har været meget rart at komme. Pia-Emilie har hjulpet mig meget. Hvis jeg får brug for hjælp igen, så ringer jeg til Pia-Emilie.

En positiv oplevelse, krydret med en del aha-oplevelser undervejs! Jeg har netop afsluttet et spændende forløb hos Pia-Emilie. Det har været en fantastisk oplevelse og en indsigtsfuld rejse! Personlig udvikling bliver mere håndgribelige med den rette coaching og rette værktøjer! Pia-Emilie formåede at møde mig, der hvor jeg var og gav mig enkle og simple øvelser, der hurtigt fik mig til at se tingene på en ny måde! Nye veje! – fik tanker/bekymringer/grublerier placeret i de rigtige “kasser”, så det giver mening for netop mig! Samtidig er Pia-Emilie utrolig imødekommende, sympatisk og tillidsvækkende, alle burde give sig selv den gave, at komme under Pia-Emilies vinger! Tak for dig

Han skrev følgende om sit forløb hos Open Mind: Hver gang jeg har besøgt Pia-Emilie var jeg glad, opløftet og positiv. Jeg fik mange nye veje og handlemuligheder. Nu kan jeg tænkte tilbage og grine af hvordan jeg før brugte en masse timer på at finde løsninger?. Jeg havde en overbevisning om, at det der med at få hjælp, det var kun noget for svage tøsedrenge – nu ved jeg, at jeg blot var bange. Godt jeg opsøgte Pia-Emilie. Hun forklare og spørge ind så det rykker

Da jeg startede mit forløb hos Pia-Emilie, var jeg god til facade. Jeg græd adskillige timer om dagen. Jeg kunne ikke styrer det eller forklare hvorfor. Jeg havde konstante bekymringer og frygt. Det hele var meget trist. Nu hvor jeg afslutter forløbet, er jeg blevet vildt god til at tænke på andre ting end bekymringer. Jeg fokusere på noget andet og bekymre mig næsten ikke mere. Jeg er blevet god til ikke at være ked af det hele dagen. Det er gået fra konstant eller i hvert fald mange timer om dagen til tristhed 1 gang i ugen. Jeg er god til at slippe negative tanker. Jeg håndtere modgang/modstand anderledes. Jeg bebrejder ikke mig selv, men acceptere mig selv. Jeg cutter slet ikke længere.

Uden Pia-Emilie var jeg nok blevet skilt. Jeg kontaktede Pia-Emilie da min kone synes jeg skældte børnene ud og altid var sur. Min kone havde ret og jeg var ved at eksplodere oven i hovedet. Arbejde, familie og alt det andet. To do listen var uendelig og alle ville have mig til at gøre noget. Pia-Emilie er rolig, uhøjtidelig, ærlig og konfrontere på en behagelig og ikke nedsættende måde. Der var altid en behagelig stemning og en åbenhed. Jeg fik altid noget med hjem jeg kunne arbejde på. Jeg har afsluttet mit forløb og har en lykkelig familie. Jeg vil altid kontakte Pia-Emilie, hvis jeg har brug for at løse nogle problemstillinger i mit liv.

Da vores søn startede i 8. Klasse fik presset fra de lange skoledage, lektierne, uddannelses-paratheds-vurdering og karakterer det til at ramle for ham. Han var stresset og ulykkelig. Vi kontaktede derfor Pia-Emilie, for at få hjælp. Pia-Emilie fik hurtigt en god og tryg forbindelse med vores søn. Hun hjalp ham med at lære værktøjer, der kunne hjælpe ham i situationer med stress og angst. Hun hjalp også med at skabe gode aftaler med skolen, så han kunne fortsætte med sin skole under forhold, der var mindre stressende for ham. Han er nu en glad dreng igen med større selvtillid ift. at han selv kan håndtere både dagligdagen og nye situationer. Ord kan ikke udtrykke hvor glade vi er for at vi kontaktede Pia-Emilie!

Jeg henvendte mig til Pia-Emilie da jeg var godt ramt af stress og havde svært ved at takle forskellige private problemer. Jeg var tryg ved at tale med Pia-Emilie om disse ting, da hun er tillidsvækkende, positiv, lyttende og samtidig hører de små nuancer. Jeg har bl.a. lært at bruge mindre tid på tanker og sørge lidt mere for mit eget velbefindende. Jeg fik nogle gode øvelser omkring tanker. Jeg kan klart anbefale Pia-Emilie.

Jeg havde så mange tanker, det kørte bare hele tiden. Jeg forsøgte alt muligt for ikke at tænke på tankerne. Jeg vidste jo ikke hvad jeg skulle gøre. Til sidst følte jeg, at jeg var ved at blive sindsyg. Pia-Emilie har hjulpet mig med at få mig til at gøre noget helt andet. Nu er jeg glad og sammen med vennerne igen. Jeg bruger næsten aldrig tid på at tænke bekymringstanker. Jeg gør bare alt hvad jeg har lyst til. De er forsvundet. Jeg er glad for, at jeg kontaktede Pia-Emilie

Pia-Emilie er dygtig og fik min datter til at lytte og forstå hendes tankemylder. Efter 4 samtaler, har min datter nu styr på tankerne og vi har fået vores glade datter tilbage igen

Pia-Emilie er så hjertelig og dybt professionel. Jeg ved, at jeg altid har hende i nærheden, da jeg efter forløbet bare kan ringe til hende og få en tid. Jeg er taknemmelig for den hjælp jeg har fået og kan kun anbefale andre at få hjælp af Pia-Emilie. Du vil føle dig tryg og forstået samtidig med, at hun er god til at se andre muligheder. Nu handler jeg konstant.

Pia-Emilie hjalp mig før, under og den første tid efter skilsmissen. Hjælp i forhold til kommunikation med min x kone. Hjælp til hvodan vi gjorde det bedst for børnene. Det er en svær tid og Pia-Emilie er meget hjælpsom og jeg kunne kontakte hende og få hjælp samme dag. Professionel og dygtig terapeut

Tak! Til Pia-Emilie fordi hun hjalp mig til at forstå min eksmand der har borderline. Nu bruger jeg ikke tid på tankemylder og misforståelser. Jeg har mere overskud og er glad igen.

Pia-Emilie er meget nærværende, imødekommende, professionel og tålmodig. Hun er skarp og gav mig gode forklaringer på hvorfor jeg ikke kunne sove. Pia-Emilies redskaber gav mig min nattesøvn tilbage – og det havde jeg ikke forventet. Jeg anbefaler gerne Pia-Emilie til andre

med tankemylder der gjorde ham deprimeret.Jeg tænkte konstant. Det var helt vildt. Jeg blev så træt af det. Jeg kunne slet ikke holde op. Jeg vil meget gerne anbefale Pia-Emilie. Hun er for vild.DeprimeretJeg trak mig fra mine venner. Kunne ikke holde ud at være i skolen. Jeg er så glad for, at det er slut nu og at jeg er glad, har overskud og kan være i skole.Læs flere udtalelserUddrag af udtalelsen. Den fulde længde skal læses på min hjemmeside.Svært ved at vise følelserJeg har fået det meget bedre og kan bedre vise følelser og sige fra nu. Jeg mærker efter. Jeg vil gerne anbefale Pia-Emilie til andre.

Øjenåbner overfor mig selv og overfor min familie. Pia-Emilie vender de negative tanker/følelser om til det positive. Før var jeg meget usikker person. Nu tror jeg mere på mig selv og livet. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til personer med angst og stress. Uddrag af udtalelsen. Den fulde længde skal læses på min hjemmeside.

Pia-Emilie tog imod min 12 årige søn og jeg i efteråret 2018. Han var trist og trivedes ikke godt hverken i skolen eller herhjemme. Vi havde oplevet et stort tab da min ex-mand begik selvmord i 2017 og jeg var ramt af stress. Pia-Emilie fik lige så stille og roligt løst op for alle de knuder i maven som vi begge havde. Det var mega hårdt i starten, men for hver gang skete der en forandring. Pia-Emilie’s hjertelige og ultra nærværende måde at være på og de redskaber, som hun gav os, var vendepunktet for os. Hendes ord har sat sig fast og vi har fået en helt ny måde at tackle livets udfordringer på. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger og jeg vil for altid huske hende for den kæmpe forskel, som hun gjorde for hele min familie på det tidspunkt, hvor vi måske havde allermest brug for hjælp