Kosten har en enorm betydning for velvære, energi og humør

Hvornår ved man, at man har behov for hjælp?

Det er svært at vide, om man har behov for hjælp. For nogen handler det om, hvad der står på vægten. For andre handler det om at føle sig godt tilpas i egen krop. Behovet for kostvejledning er individuelt, og mine egne erfaringer fortæller mig, at man bør kontakte en kostvejleder, hvis man oplever følgende:

  • Tankerne styrer dig
  • Kosten begynder at fylde
  • Du er utilfreds med din krop
  • Du snacker for meget
  • Du har forsøgt at tabe dig uden succes

Hvis du er enig i mange af ovenstående punkter, ville jeg råde dig til at kontakte mig. Måden jeg arbejder på, er anderledes fra mange coaches. Jeg har en bachelor i Ernæring og Sundhed, hvor jeg har fået stor viden inden for kost, vaner og coaching. Jeg arbejder ud fra dine behov. Hvis du er bekymret for, om du kan overskue eller klare en kostplan, så tager vi det i små skridt og arbejder sammen på at blive klar til at følge en fuld kostplan.

Åbeningstider

Mandag til fredag kl. 15 – 18


Book en tid

3 ting jeg arbejder særligt med

Overspisning

Kender du til at spise på følelserne? Hvis du har en dårlig dag, er du måske mere tilbøjelig til at gå i slikskuffen. Mange af os oplever, at vi har brug for at trøstespise. Vi spiser, fordi vi er kede af det, og så oplever vi en følelse af lykke og tryghed, når vi spiser. Hvis dette virker genkendeligt for dig, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg har kompetencer inden for dette og vi kan sammen få ændret dette mønster.

Vaner

Oplever du, at du ofte har dårlig samvittighed? Det er ofte svært at komme ud af sine dårlige vaner, og når man så kommer til at følge sit sædvanlige spisemønster, får man skyldfølelse. Jeg kan hjælpe dig med at håndtere disse handlinger. Sammen finder vi en balance, så du kan spise, hvad du får lyst til uden at få dårlig samvittighed.

Træningsplan

Kunne du godt tænke dig at komme i bedre form? Jeg laver træningsplaner og træningsvideoer til dig, der ønsker inspiration og vejledning. Jeg tilrettelægger træningsprogrammet ud fra din tid. Hvis du har en travl hverdag, imødekommer jeg dette.

Konsultationer hos Open Mind

1 : 1 samtale

Konsultation 55 min


Redskaber der hjælper dig til kostændringer


Mulighed for at kontakte os mellem sessionerne


950 kr.

Book en tid

Lille pakke

Konsultation 60 min og 2 x 20 min


Skræddersyet Kostplan 


Plan for forventet vægttab

Råd og vejledning under forløbet

1995 kr

Book en tid

Mor-datter samtale

Konsultation 85 min


Støtte og tryghed ved at have sin mor/datter ved sin side


Mulighed for at kontakte os mellem sessionerne


Støtte til øvelserne
Book en tid