Du behøver ikke at have et dårligt selvværd for at overtænke. 

Er du mellem 18 - 25 og bruger du meget tid på at bekymre dig eller overtænke? Eller kan du mærke en tyngde og tomhed i kroppen, uden at du helt ved hvorfor den er der?

Tanker

Forsøger du at at kontrollere, være forberedt eller undgå at begå fejl og derfor køre det rundt i hovedet på dig?

Ofte starter tankerne så snart der er en lille pause. Det kan være når du kommer hjem om eftermiddagen eller når du skal sove om aftenen. 

Det kan være frustrerende at de der tanker skal være der hele tiden. Det kan føles som om de har overtaget dit hoved og du ikke kan slippe af med dem. Mange tror, at de kan slippe af med dem hvis de forbereder sig godt nok, eller hvis de finder en løsning på problemet eller tankerne.   

Udmattet eller tung krop 

Måske har du ikke specifikke tanker, men mærker en følelse af tunghed i kroppen, som du ikke kan forstå.  Følelsen af tunghed kan fylde og du vil måske ubevidst mærke efter hvordan din krop har det i dag, i øjeblikket eller om lidt. 

Hvad du får ud af et metakognitivt gruppeforløbet

Vi deler forløbet op i 3 felter

  1. Viden Viden om hvordan vi fungere og hvorfor vi overtænker, bekymre os og har fysiske symptomer. Hvad forsøger kroppen at fortælle os og hvorfor bekymre du dig så meget. 
  2. Bevidsthed om hvad der hjælper dig og hvad der ikke gør.
  3. Øvelser. Overskuelige simple øvelser/træning der gør, at du ikke bruger så meget tid på at mærke efter, bekymre dig eller gruble.     

Praktisk info om forløbet

Vi mødes hver anden onsdag

Vi mødes i alt 5 gange, så du har mulighed for at træne efter hver gang. 

Der vil være 6 - 8 deltagere i forløbet.

Pris

Prisen er 4.300 kroner for 5 intensive uger..

Tilmelding

Skriv en mail til pe@open-mind.dk, så sender jeg en indmeldelsesformular. Du betaler 500 kroner ved tilmeldingen og resten når forløbet starter.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.