Metakognitiv terapi og coaching

Omkring Open Mind

Terapi og coaching i Roskilde

Professionel terapi som hjælper dig videre

billede af pia-Emilie

Pia-Emilie Brozek

Metakognitiv terapeut, ACT , Stress coach & lærer

Sessioner i Svendborg, Roskilde og online

Jeg hedder Pia-Emilie og jeg er indehaver af Open Mind.

Jeg hjælper og støtter og  børn, unge og voksne på de tidspunkter i deres liv, hvor de har behov for, at få hjælp til at slippe bekymringer, angst, stress eller andre udfordringer.

Jeg er smilende, forstående og har den tålmodighed der skal til, for at du får det bedre.

Send mail: pe@open-mind.dk

Skal det være dig

Psykolog Cand. psych

 

Send mail: xxx@open-mind.dk

Jørn Hulgard

Coach, mentaltræner

Jeg hedder Jørn Hulgard og er uddannet metakognitiv coach og ICI og EMP Coach, stress coach  og Mental træner.

Det har jeg stort set altid gjort i de godt 30 år som leder og sparringspartner, også før jeg blev certificeret coach. Uanset hvad jeg har arbejdet med, har jeg altid taget eller fået tildelt rollen som sparringspartner og motivator for menneskene omkring mig, det er det jeg er bedst til.

Jeg kan hjælpe dig med stress, angst, lavt selvværd, ønsker, drømme og at nå dine mål

Sofie

Kostvejleder

Samtaler i Roskilde, Svendborg og online

Jeg hedder Sofie og er uddannet kostvejleder. Jeg vil elske at hjælpe dig med dine kostændringer om det er overspisning, eller blot en sundere kost. Jeg kan også supplerer dine kostændringer med træning. 

Send mail: sofie@open-mind.dk

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på 61 16 80 40 og høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. Eller du kan skrive til os på pe@open-mind.dk

Det er gratis og uforpligtende

Online booking

Bestil din tid online i dag – nemt og enkelt.

Terapi & Coaching

Der kan være tidspunkter i ens liv, hvor det er vanskeligt at hjælpe sig selv. Open Mind består af et lille hold professionelle terapeuter og psykologer, som står klar til at hjælpe dig, dit barn og din familie. Vi har mange års erfaring med behandling af blandt andet stress, angst, depression, livskriser, selvværds- og spiseproblemer.

Behandlingen sker gennem samtaler og øvelser i et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du oplever at blive mødt i øjenhøjde. Hos Open Mind får du et forløb, som passer til netop dig, og de udfordringer, du står med. Når først tankerne har sat sig fast, er det svært selv at få øje på, hvor du kan tage fat, og hvad du kan slippe. Det hjælper vi med. Bekymringer, negative tanker og tankemylder findes der effektive metoder til at håndtere.

Lad Open Mind hjælpe dig med at forstå dig selv, din adfærd og dine omgivelsers reaktion. Hos Open Mind får du enkle redskaber til at håndtere din udfordringer, og du vil kunne handle på en ny og langt bedre måde, og på den måde skabe en positiv forandring.
Afhængig af problemstillingen anvender vi metakognitiv terapi, kognitiv terapi, ACT og Choice. Uanset den terapeutiske tilgang er det vigtigste for dig, at vi benytter de rigtige metoder til at hjælpe dig.