Priser

Se vores priser herunder

Vores priser

Afbud

Skulle det mod forventning være således, at du har brug for at melde afbud, så vil meget  jeg gerne kunne give din til til en anden. For at dette er muligt, skal du melde afbud senest dagen før kl. 12. 

Hvorfor beder jeg dig om det?

Fordi Vi sætter tid af til den enkelte session og ikke bare kan give tiden til en anden, hvis du melder afbud lige før din session, det er derfor ikke muligt at melde afbud på dagen, uden at betale for den bestilte session.

Betaling

Du kan betale kontant, via mobilepay eller bankoverførsel.

Du skal betale den samme dag du har været hos os. 

Har du en læghenvisning?

Hos privatpraktiserende terapeuter kan du desværre ikke få tilskud via en henvisning fra din egen læge. Til gengæld har vi ingen ventetid og den er ofte på mere end 6 måneder.

Vi har prioriteret at give samtaler så billigt som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med den faglige viden som du vil opleve, at vores terapeuter har.

Har du en sundhedsforsikring?
Nogle sundhedsforsikringer giver tilskud.

Her skal du ringe til din egen sundhedsforsikring og høre om de yder tilskud til privatpraktiserende terapeuter.

Er du medlem af sygesikringen Danmark?

sygesikringen Danmark giver ikke tilskud.

Hvad er forskellen på en psykolog og en terapeut?

Tager udgangspunkt i samtalen og fokusere på at identificere, bearbejde og ændre handlemønstre i forhold til følelser, tanker eller hændelse som er et problem for klienten.

Psykologer tager også udgangspunkt i samtalen, men de er uddannet til at stille diagnoser og vurdere psykiske sygdomme.

Du kan læse meget mere om forskellene på: https://psykoterapeutforeningen.dk/psykoterapi/psykoterapeut-vs-psykolog-og-psykiater