Depression

Hvis du har en depression, vil du gå rundt og gruble og bekymre dig alt for meget

Effektiv behandling
af depression

Hvis du har en depression, vil du gå rundt og gruble og bekymre dig alt for meget. Dine negative tanker opleves som meget vigtige og det føles som om, de er umulige at slippe af med. Det føles nærmest som om, at tankerne har overtaget styringen og du står magtesløs på sidelinjen og tager imod.

Du oplever måske en svagheds- og tomhedsfølelse. En følelse af ikke at være god nok og nærmest værdiløs. Det er klart, at det er meget opslidende at være i den tilstand.  

Dine negative tanker fylder og forhindre dig i at gøre det ting du ønsker, du mister glæden, mangler lyst og energi til at gøre noget og også til overhovedet at stå op om morgenen.

Du oplever sikkert også, at ting og socialt samvær som før gav mening og glæde, slet ikke gør det længere og det bekymre dig.    

Terapi der hjælper

Jeg forstår godt, at du har en oplevelse af magtesløshed overfor dine fysiske og psykiske symptomer. Det er meget ubehageligt når du oplever at miste kontrollen. Vi kan heldigvis gøre noget ved det og Open Mind kan hjælpe dig med det.  

Metakognitiv terapi giver dig en effektiv behandling af din depression.

Når du bliver bevidst om, hvordan du undersøger og forholder dig til dine negative tanker nu og hvordan du kan gøre det på en anden måde. Når du lærer at gøre noget andet end det du gør lige nu, så slipper du af med din depression.  

Du får en dybere forståelse af hvad det er der skaber dine negative tanker og hvad det er der opretholder dem.

Du vil få teknikker og værktøjer der gør, at du vil opleve selv at vælge hvilke tanker du vil give opmærksomhed og hvordan du i den grad kan dæmpe dine bekymringstanker og grublerier.

Du vil få hjælp til hvordan du kan slippe fri og ud af din depressive tilstand.   

Det helt fantastiske ved terapien er, at den er til at forstå. Du får øvelser som du vil kunne huske lang tid efter terapien, fordi vi arbejder med let forståelige redskaber og metaforer.