Hvorfor bruge boligspecialist.dk?

Er du i tvivl om hvad din bolig er værd?

Lad os finde den bedste lokale ejendomsmægler, så du kan få vurderet din bolig på bedste vis. ved at trykke på få uforpligtende boligvurdering og udfylde vores formular, sørger vi for at etablere kontakten. Vi finder den lokale ejendomsmægler der er dit bedste match.

Vi hjælper dig til et godt og trygt boligsalg

Vi ved at det kan være en uoverskuelig process når du skal til at sælge din bolig. Derfor værner vi hos boligspecialisten om alle de områder, der giver dig et bedre overblik både før, under og efter bolighandlen.

Vi sørger for at sætte dig op med en lokal ejendomsmægler, som kender boligmarkedet og med grundig og troværdig rådgivning sikrer en tryg og ordentlig vurdering af din bolig.

Få en salgsvurdering af en lokal mægler

Udfyld formularen og en mægler vil kontakte dig indenfor 24 timer

  Samarbejdspartnere

  Hos boligspecialist.dk samarbejder vi kun med kompetente ejendomsmæglere der, kender til lokalområdet og har flere års erfaring.

  Cameron Williamson

  Director of school

  Kristin Watson

  Early development

  Ronald Richards

  Programming teacher

  Tillid & Tryghed

  Vi kan kun eksistere ved at give mæglerne og dig som kunde den gode oplevelse. Derfor bygger vores forretning på gode værdier som gensidig tillid og tryghed.

  Faglig vejledning

  Gennem os er du sikret en gratis salgsvurdering og faglig vejledning via. nogle af landets dygtigste ejendomsmæglere. 

  Lokalt kendskab

  Lokalt kendskab er nøgleordet hos os. Vores mæglere ønsker at have kendskab til din boligs historie og ønsker at kunne vurdere og fremvise den på bedste vis.